HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

English

Druga Robotička alka održala se u sklopu Dana tehničke kulture u Varaždinu 12. lipnja 2010. godine. Na natjecanju su sudjelovale ekipe po tri člana iz I. i II. osnovne škole iz Varaždina, Osnovnih škola Julija Klovića, Dobriše Cesarića, Jure Kaštelana i Gustava Krkleca iz Zagreba, Osnivne škole Milana Langa iz Bregane, Osnovne škole Petar Zrinski iz Jalžabeta, Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića iz Đakova i Zajednice tehničke kulture iz Karlovca. Šezdesetak mladih robotičara svrstanih u 19 ekipa natjecalo se u gađanju alke, kao one u Sinju, ali uz pomoć robota. Nakon „pripetavanja“ i finalnog natjecanja prvo mjesto pripalo je ekipi I. osnovne škole Varaždin. Drugo mjesto osvojila je ekipa iz Osnovne škole Milana Langa iz Bregane. Ekipa iz Osnovne škole Mate Lovraka Zagreb pod vodstvom mentorice Jelke Hrnjić osvojili su treće mjesto. Organizatori alke su Hrvatsko društvo za robotiku, Hrvatska zajednica tehničke kulture te Inovatic d.o.o.  Organizatori alke su Hrvatsko društvo za robotiku, Hrvatska zajednica tehničke kulture te Inovatic d.o.o. 

Organizatori druge Robotike alke  su Hrvatsko društvo za robotiku, Hrvatska zajednica tehničke kulture te Inovatic d.o.o.

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.