HRVATSKI ROBOTIČKI SAVEZ

English

Polaznici su bili učenici srednjih škola: Tehničke škole za mehatroniku i strojarstvo iz Splita, Elektrotehničke škole Split, Obrtnička škola Split.

Robotika Split              

Tijekom 4 tjedna učenici su se upoznali s Arduino mobilnim robotom, načinom funkcioniranja sklopovskih komponenti, programskim okruženjem i načinom programiranja, prema predloženom Planu rada škole.

Učenici su podijeljeni u dvije grupe. Svaka grupa dolazila je tijekom dvije subote i zainteresirano slijedili program aktivnosti, nadopunjujući planirane zadatke s novim rješenjima koje su sami osmislili.

Škola se tradicionalno održava svake godine, a gotovo svi polaznici upisuju se na Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Aktivnosti su, u skladu s planom, prošireni na učenike drugoih škola. Prvih godina, školi su prisustvovali isključivo učenici Tehničke škole za mehatroniku. Ove godine sudjelovali su učenici iz čak 4 škole, od kojih je jedan  učenik (Ronald Španjić) dolazio u školu iz Drniša (inače je učenih Srednje strukovne škole iz Knina – tehničar za elektroniku). Cilj je potaknuti učenike – entuzijaste da se nastave okupljati i nakon Škole. Planiraju intenzivirati i proširiti pozivanjem učenika iz drugih škola, sukladno planovima Hrvatskog robotičkog saveza.

Facebook page

HROBOS

Hrvatski robotički savez (HROBOS)
Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, Croatia
IBAN: HR6723600001102334324
OIB: 35414990068
Tel: 01 4847 556
Mob: 098 95 73 225
Email:hroboszg@gmail.com

Predsjednik:
dr.sc. Ana Sović Kržić

Tajnik:
Željko Krnjajić
Web:
Željko Krnjajić

HZTK-logo

Stranice HRS koriste kolaćiće za upravljanje autentifikacijom,navigacijom, i ostalim funkcijama. Korištenjem ovih stranica, prihvaćate kolačiće koje stranica pohranjuje na vaše računalo.

Vidi policu privatnosti stranice

Dokumenti EU direktive o e-Privatnosti

Odbili ste kolačiće. Odluku možete promijeniti.

Dopustili ste da kolačići budu pohranjeni na vaše računalo. Ovu odluku možete promijeniti.